Kennisdag Zuidwestelijke Delta op 23 september: meld je nu aan!

Kennisdag gaat dit jaar over “Leven onder Water”

Deltawateren, Oosterschelde onderwater ©  Michael Thiel

Op 23 september van 9.00 – 13.00 uur organiseert de Kenniscommunity Zuidwestelijke Delta haar jaarlijkse Kennisdag. Het thema is dit jaar “Leven onder water”. Ook deze editie is nog online. Vanuit een studio in het informatiecentrum Grevelingen biedt de Kenniscommunity Zuidwestelijke Delta een programma aan vol presentaties, discussies en gelegenheid om elkaar digitaal te ontmoeten. Je kunt je nu aanmelden!

Het thema van de Kennisdag is “Leven onder Water”. Tenzij je duiker bent, is dat een terrein dat vrijwel onzichtbaar is. Een mooie reden om deskundigen ons mee te laten nemen in de onderwaterwereld, via woord en beeld. In drie blokken gaan we van leven aan de randen en op hard substraat naar zwemmen in het water en leven in ondiepe zones. In een vierde blok kijken we vooruit naar de kennis die nodig is voor de ontwikkelingen tot 2050, 2100 en zelfs verder.

Meer informatie en aanmelden

Op zwdelta.nl/kennisdag2021 vind je meer informatie over het programma en de sprekers. We sturen vooraf een uitnodiging. Als je in ons bestand voor de jaarlijkse Kennisdag zit, heb je die inmiddels per mail ontvangen. Je kunt je ook via de informatiepagina’s aanmelden als jij er graag bij wil zijn. We hopen je (online) te ontmoeten op 23 september!