Thijs Kramerlezing op 19 april: Ruimte voor (klimaat)verandering?

Thijs Kramerlezing 2018

Op 19 april vindt de zesde Thijs Kramerlezing plaats in het CCXL Theater van Cinecity in Vlissingen. Er zijn nog plekken beschikbaar, dus meld u snel aan! De Thijs Kramerlezing wordt tweejaarlijks gehouden met als doel voort te borduren op het gedachtegoed en de inspirerende kracht van Thijs Kramer. Dit jaar is het thema: Ruimte voor (klimaat)verandering? Stedenbouwkundige Joost Schrijnen geeft de lezing. 

 

Hieronder vindt u het programma van de Thijs Kramerlezing. U bent vanaf 14.30 uur van harte welkom. U kunt zich aanmelden via: www.dethijskramerlezing.nl/aanmelden/. Op deze website vindt u ook meer informatie over het programma. 

 

14.30 uur Ontvangst
Inloop met koffie en thee

 

15.00 uur Opening
Mark Beumer, dagvoorzitter

 

15:15 uur Lezing: Ruimte voor (klimaat)verandering?
Joost Schrijnen, stedenbouwkundige en management consultant op gebied van ruimtelijk ontwikkeling. Schrijnen was programmadirecteur Zuidwestelijke Delta en als lid van de Raad van Advies van Delta Academy University of Applied Sciences in Zeeland is hij bekend met de Zeeuwse provincie en wateren. Al vaker verzorgde hij diverse colleges en lezingen in zowel binnen- als buitenland.

 

16.00 uur Pauze

 

16.25 uur Vervolg: de dilemma’s
Mark Beumer neemt u mee in een interactieve game waar diverse dilemma’s worden voorgelegd door studenten en experts. Aan de hand van mogelijke oplossingen voor deze dilemma’s werken we samen aan het volgende landschap van Zeeland.

 

17.00 uur Afsluiting
Ira von Harras, directeur Zmf

 

17.10 uur Borrel