Terugblik op werkconferentie Zuidwestelijke Delta 2021

Paneldiscussie tijdens de werkconferentie Zuidwestelijke Delta 2021

Met meer dan 200 online deelnemers, een 8 als waardering en veel waardevolle gesprekken kijken we terug op een zeer geslaagde werkconferentie Zuidwestelijke Delta editie 2021 op 30 juni! In een uitgebreide terugblik gaan we in op alle onderdelen van de middag, inclusief verslagen van de workshops. De werkconferentie kun je in z’n geheel, in video’s per onderdeel of via een compilatie terugkijken. Veel kijk- en leesplezier!

De online werkconferentie vond, onder leiding van host Kim Coppes, plaats in een speciaal ingerichte studio in Ooltgensplaat, met tijdens de pauzes uitzicht op de langsvarende schepen in het Volkerak-Zoommeer. “Inspiratie” kwam als hoofdresultaat naar voren in de evaluatie. Met deze positieve energie bouwen we samen verder aan de toekomst van de Zuidwestelijke Delta!

Bekijk hieronder de compilatievideo.

Compilatie werkconferentie Zuidwestelijke Delta 2021

 

De werkconferentie startte plenair met een paneldiscussie en een keynote van Jannemarie de Jonge, Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving. Sprekers van betrokken partijen introduceerden via vlogs, live videoverbindingen of vanuit de studio de vijf workshops die daarna plaatsvonden. Zowel de deelnemers als de panelleden reageerden. Op de vijf hoofdvragen die we voorlegden brachten de deelnemers maar liefst 200 ideeën in via de chat. Een rijk resultaat! In de online workshops werden de vragen, gebaseerd op de handelingsperspectieven uit de Gebiedsagenda Zuidwestelijke Delta 2050, verder uitgediept. Alle output van de werkconferentie gebruiken we voor de verdere uitwerking van de handelingsperspectieven uit de Gebiedsagenda. 

De terugblik vind je op zwdelta.nl/terugblik-werkconferentie2021 en bestaat uit de onderdelen:

  • Plenaire start
  • Keynotespeaker
  • Introductie workshops
  • Terugblik workshops
  • Plenaire afsluiting
  • Fotoshoot #water

Bekijk hieronder de volledige werkconferentie 2021.

Werkconferentie Zuidwestelijke Delta - 30 juni 2021