De ‘Over ons’ pagina laat zien wie deelnemen in het samenwerkingsverband Zuidwestelijke Delta. Wil je in contact komen? Via persoonlijke contactformulieren kun je een e-mail sturen. Via quotes op de homepage en andere pagina’s lees je wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van onze Zuidwestelijke Delta.

Programma’s en projecten

Alle partijen en partners werken samen in programma’s en projecten rond water en klimaat. Op de site vind je een overzicht van deze programma’s en een kaart en lijst van de projecten. Bij elk programma en project zie je hoe deze met elkaar en onze strategie samenhangen. Ook koppelen we er alle relevante nieuwsberichten aan.

Doe je mee?

We nodigen iedereen die graag meedenkt en meedoet uit om samen aan de ambitie voor onze regio te werken. We organiseren regelmatig evenementen waaraan je kan deelnemen. Je vindt zowel de aankondigingen als de terugblikken op de website. Er staan verschillende bijeenkomsten op de planning, dus hou het in de gaten!

Ideeën? Horen we graag!

Heb je een vraag of idee voor de website? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@zwdelta.nl.

 

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje!