Deltawateren, Oosterschelde onderwater zeeleven © Roel van der Mast
Deltawateren, Oosterschelde onderwater zeeleven © Roel van der Mast

Programma: van verleden naar heden

Het online programma bestaat uit verschillende blokken. In ieder blok geven experts presentaties, laten we beeldmateriaal zien en gaan de sprekers in gesprek met de deelnemers. We kijken vanuit het verleden en de impact van de Deltawerken op het leven onder water, naar het heden en de toekomst. Waar streven we naar en hoe gaan we dat bereiken? Welke invloed heeft klimaatverandering op het leven onder water?

Dat doen we aan de hand van drie actuele en relevante thema’s:

  1. Natuur aan de randen (hardsubstraat)
  2. Vissen en migratie
  3. Leven in ondiep water

Afsluitend bespreken we hoe we denken dat de toekomst van het leven onder water eruit zal zien voor de Zuidwestelijke Delta en welke kansen er zijn om dit positief te beïnvloeden. We hopen natuurlijk op een mooie opbrengst van de Kennisdag!

Deltawateren, Oosterschelde onderwater galathea © Roel van der Mast
Deltawateren, Oosterschelde onderwater galathea © Roel van der Mast

Meer informatie

We werken het programma op dit moment verder uit. Op de informatiepagina’s van de Kennisdag op de website van Zuidwestelijke Delta vind je binnenkort meer informatie over het programma en de sprekers. De bijeenkomst duurt van 9.00 tot 13.00 uur. We sturen je vooraf een uitnodiging. Als je in ons bestand voor de jaarlijkse Kennisdag zit, kun je die per mail tegemoet zien. Je kunt je binnenkort ook via de informatiepagina’s zelf aanmelden.

We hopen je op 23 september online te ontmoeten!