De bijeenkomsten vinden fysiek plaats, volgens de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Op de locaties is er voldoende ruimte om dit te waarborgen. We zijn blij dat we fysiek bij elkaar kunnen komen, dat maakt het gesprek een stuk gemakkelijker. Mocht dit toch niet mogelijk zijn, dan organiseren we een online alternatief. We willen graag belangstellenden die, bijvoorbeeld wegens gezondheidsredenen, niet fysiek naar de bijeenkomsten kunnen komen ook in de gelegenheid stellen deel te nemen. We zullen daarom de plenaire gedeeltes van de bijeenkomsten online streamen.

Kitesurfers © Marcel Kentin

Meer informatie en aanmelden

Op de informatiepagina’s van de bijeenkomsten van de Gebiedsagenda vind je meer informatie over de achtergrond van de Gebiedsagenda, het programma, de data en de locaties van de bijeenkomsten, een folder en het werkdocument zelf. Je kunt je hier ook aanmelden. De bijeenkomsten duren van 19.00 – 21.00 uur en vinden tussen 25 augustus en 8 september plaats in Terneuzen, Kortgene, Heinkenszand, Bruinisse, Middelharnis en Bergen op Zoom. We sturen ook een reminder van de uitnodiging. Als je in ons bestand zit, kun je die per mail tegemoet zien.

Volgen livestreams

Omdat elke bijeenkomst focust op de regio waar deze plaatsvindt, streamen we de plenaire gedeeltes van alle zes bijeenkomsten. De interactieve werksessies in kleinere groepen zijn niet live te volgen, omdat meerdere groepen per avond aan de slag gaan. Wel zenden we de plenaire terugkoppeling uit. Op de website van Zuidwestelijke Delta kun je live meekijken en vragen stellen, plus de uitzendingen later terugkijken. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden: de livestreams kun je bekijken via de informatiepagina’s van de bijeenkomsten over de Gebiedsagenda.

Jeroen van Herk

Gebiedsagenda op de online inspiratiesessie Zuidwestelijke Delta

De Gebiedsagenda kwam al aan bod tijdens de online inspiratiesessie Zuidwestelijke Delta op 11 mei, als alternatief voor de fysieke werkconferentie die werd afgelast door de coronamaatregelen. ‘Erg goed dat we op deze manier contact konden houden met alle betrokken partijen in de Zuidwestelijke Delta,’ blikt atelierleider van de Gebiedsagenda Jeroen van Herk terug. ‘De ontwikkeling van de Gebiedsagenda is work in progress en daar hebben we iedereen hard bij nodig. Ik hoop veel gebiedspartijen te ontmoeten tijdens de bijeenkomsten eind augustus en begin september!’