Werkconferentie Zuidwestelijke Delta 2022

Op 30 juni is het tijd voor de jaarlijkse werkconferentie Zuidwestelijke Delta. Noteer hem in je agenda en meld je alvast aan! Na twee online sessies kunnen we de werkconferentie weer op locatie organiseren. Dat doen we in Bergen op Zoom, in poppodium Gebouw-T. De dag zal volop in het teken staan van elkaar ontmoeten en vooral: samen aan de slag. Het programma duurt van 10.30 – 16.30 uur en bestaat zowel uit een plenair deel als workshops. Meld je alvast aan!

We werken volop aan een aansprekend programma. Binnenkort volgt de uitnodiging met het volledige programma en waarbij je een keuze kan maken welke workshop je graag wil volgen. Vorig jaar gingen we al volop aan de slag met de Gebiedsagenda Zuidwestelijke Delta 2050, met de handelingsperspectieven als inspiratie. Op 30 juni nemen we de volgende stappen om samen te bouwen aan een klimaatbestendige Zuidwestelijke Delta!

Verbinden van de vraagstukken van vandaag, morgen en overmorgen

Veel partijen werken al met veel energie aan pilots en projecten in de Zuidwestelijke Delta. Tegelijk liggen er veel (kennis)vragen om ons voor te bereiden op de toekomst. Op de werkconferentie verbinden we de vraagstukken van vandaag, morgen en overmorgen. Wat kunnen we nu doen om straks voorbereid te zijn op de toekomst? Hierbij geven we onder meer het podium aan inspirerende initiatieven.

We kijken uit naar je komst!

Platformbijeenkomsten

De werkconferentie is de tweede bijeenkomst in de serie platformbijeenkomsten die we dit jaar organiseren. Hiervoor nodigen we graag iedereen uit die mee wil denken over de Zuidwestelijke Delta als klimaatbestendige regio.

Programma

10.00 uur: Inloop
10.30 uur: Plenaire programma, met onder andere:

  • Introducties, elevator pitches en paneldiscussie over de Zuidwestelijke Delta van de toekomst, wat we nu ervaren in onze regio en samen kunnen doen, de rol van kennis en de kracht van gebiedsgericht werken

12.00 uur: Lunch
13.00 uur: Workshops, vanuit de handelingsperspectieven uit de Gebiedsagenda:

  • Workshop Sterke en aantrekkelijke kust
  • Workshop Dynamische dijkzones
  • Workshop Vitaal polder- en krekenlandschap
  • Workshop Rijke platen, slikken en schorren
  • Workshop Gezonde en verbonden zeearmen

15.30 uur: Keynote, afsluiting en netwerken

Gebouw-T

Locatie

Poppodium Gebouw-T
Wilhelminaveld 96
4611 WJ Bergen op Zoom

Aanmelden werkconferentie Zuidwestelijke Delta 2022

Meld je via dit formulier aan voor de werkconferentie Zuidwestelijke Delta op donderdag 30 juni. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Later ontvang je meer informatie over het definitieve programma en de sprekers en kun je je aanmelden voor de workshopronde.
Toestemming
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Later ontvang je meer informatie over het definitieve programma en de sprekers en kun je je aanmelden voor de workshopronde. Ook via deze pagina’s houden we je op de hoogte.

Heb je vragen of opmerkingen over de bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@zwdelta.nl