Kennisdag heeft als thema “Natuurherstel”

Save the date: op donderdag 17 oktober organiseert de Kenniscommunity Zuidwestelijke Delta alweer de zesde editie van de Kennisdag. Het programma Zuidwestelijke Delta faciliteert de Kennisdag als platformbijeenkomst. Het thema van deze editie is Natuurherstel. De bijeenkomst vindt plaats in Bergen op Zoom en duurt van 9.30 – 16.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Aan het programma wordt nog volop gewerkt. Zodra dat rond is, kun je je aanmelden via deze pagina. 

Natuurherstel

Het centrale onderwerp is ontwerp en effectiviteit van maatregelen om natuur in de Zuidwestelijke Delta te behouden, herstellen en/of ontwikkelen. Er is aandacht voor buitendijkse en binnendijkse maatregelen en voor boven en onder water. We willen kennis delen over zowel lokale maatregelen als systeemmaatregelen. En we kijken vooruit naar robuuste natuur in de Zuidwestelijke Delta op (middel)lange termijn van 2050 en 2100.

Heb je een passende presentatie?

Meld deze dan aan bij Denise van Eekeren (denise.van.eekeren@hz.nl) of Arno Nolte (arno.nolte@deltares.nl). De agenda van de Kennisdag is al aardig gevuld, maar we doen onze uiterste best om je presentatie in het programma te passen.

De Kenniscommunity Zuidwestelijke Delta kijkt ernaar uit je te ontmoeten op 17 oktober!

De partijen die gezamenlijk de Kenniscommunity Zuidwestelijke Delta vormen zijn: Rijkswaterstaat, Ministerie van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur (LVVN), Zeeuwse Milieufederatie (ZMf), Deltares, Wageningen Marine Research, Staatsbosbeheer, Royal Netherlands Institute for Sea Research (NIOZ),  HZ University of Applied Sciences en Delta Platform.

Meer informatie

Heb je een vraag? Mail die dan naar secretariaat@zwdelta.nl.