Locatie

HZ Groene Woud Middelburg

HZ University of Applied Sciences

Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 4800 studenten. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Als kennisinstituut in de regio heeft de HZ een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie.

Deltaprofessionals van de toekomst

Sinds augustus 2018 heeft de HZ een nieuwe locatie aan het Groene Woud in Middelburg. De Delta Academy is onderdeel van dit nieuwe gebouw. Studenten van de opleidingen Watermanagement en Civiele Techniek worden opgeleid tot de deltaprofessionals van de toekomst opgeleid. Zij houden zich onder andere bezig met de vraagstukken binnen de Zuidwestelijke Delta.

Modern technisch onderwijs

De nieuwe locatie biedt alle mogelijkheden om leeromgevingen te creëren die passen bij wat nodig is voor modern technisch onderwijs. Denk hierbij aan laboratoria, ontwerpruimtes en innovatiestudio’s. Deze faciliteiten kunnen gedeeld worden met University College Roosevelt, instellingen als NIOZ en universiteiten uit Nederland en Vlaanderen. Ook Scalda, het voortgezet onderwijs en het bedrijfsleven kunnen er gebruik van maken.

 

Extra bijzonder dus om hier onze werkconferentie te organiseren!

 

De PZC nam onlangs een kijkje in het nieuwe gebouw: Zo ziet het nieuwe gebouw van de HZ in Middelburg eruit.

HZ locatie Middelburg

Adres

HZ University of Applied Sciences 
Het Groene Woud 1
4331 NB Middelburg

Plan uw route

Vanaf het treinstation in Middelburg loopt u binnen 10 minuten naar de locatie. Bekijk hier de looproute.

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de parkeergarage aan de Kousteensedijk 3 (tussen de Rechtbank en de Bibliotheek). Dit is een paar minuten lopen naar de HZ. Daarnaast vindt u ook op enkele minuten loopafstand de parkeergarages De Geere, Achter de Houttuinen, op Hof van Tange of bij de Albert Heijn. Het is helaas niet mogelijk om direct bij het HZ-pand te parkeren. Er zijn wel invalideplaatsen direct naast het pand.

Impressie HZ University of Applied Sciences Middelburg

Impressie HZ Groene Woud Middelburg