Online inspiratiesessie Zuidwestelijke Delta

 

Door de coronacrisis is de wereld veranderd. Onze gezondheid is het allerbelangrijkst en alle overheidsmaatregelen zijn daarop gericht. Daarom hebben we binnen de Zuidwestelijke Delta de werkconferentie Zuidwestelijke Delta van 19 maart afgelast. Tegelijk zien we hoe flexibel we zijn door op andere manieren met elkaar samen te werken. We wilden dan ook samen met jullie toch volop aan de slag blijven voor onze mooie Zuidwestelijke Delta! En dat deden we: op maandag 11 mei organiseerden we van 13.00 – 15.00 uur een online inspiratiesessie.

Het programma dat we hadden voorbereid voor de werkconferentie hebben we omgezet naar een online variant. Vanuit een speciaal ingerichte studio in Informatiecentrum Grevelingen ontvingen we de deelnemers voor de inspiratiesessie Zuidwestelijke Delta. Onder leiding van onze host Kim Coppes boden we een online programma vol interactie. De inspiratiesessie had twee hoofdonderwerpen: de Gebiedsagenda Zuidwestelijke Delta 2050 en hoe je succesvol en creatief kunt samenwerken in Living Labs. Door het programma heen kon je input geven of in gesprek gaan!

Werkconferentie 2021 in teken van start uitvoering Gebiedsagenda 

De werkconferentie Zuidwestelijke Delta verschuiven we naar het eerste kwartaal van volgend jaar. Na de zomervakantie gaan we aan de slag met het vervolg van het participatietraject van de Gebiedsagenda Zuidwestelijke Delta 2050. De bijeenkomsten hiervoor zouden dit voorjaar plaatsvinden, maar die hebben we opnieuw gepland eind augustus en begin september. Ook hiervoor kun je je al aanmelden. Kijk op de aanmeldpagina voor meer informatie. De werkconferentie in 2021 zal vervolgens in het teken staan van de start van de uitvoering van de Gebiedsagenda. Zodra de datum bekend is, communiceren we die.